All-round marketing assistent

Clarysse (Pittem) is al meer dan 60 jaar een toonaangevende ontwerper en producent van kwalitatief hoogstaand bad- en keukenlinnen. Via een stevig netwerk aan retailers vinden onze trendy collecties een weg naar miljoenen gebruikers. Dankzij de doelgerichte inzet van 170 medewerkers realiseerden we vorig jaar een omzet van meer dan 40 miljoen euro en is het onze intentie om ons merk nog sterker te laten leven bij de eindconsument. Naast een recent totaal vernieuwde Fabriekswinkel, start Clarysse ook met een B2C-webshop en zijn er plannen om een pop-up store te openen. Om dit alles mee te helpen opzetten, zijn wij op zoek naar een m/v

All-round marketing assistent

Functie: Het in de kijker stellen van onze producten en het voortdurend onder de aandacht brengen van onze merknaam vormt de kern van deze functie. Je denkt en werkt mee aan onze rechtstreekse verkoop naar de eindconsument. Een belangrijk deel van je tijd gaat naar het up-to-date houden van de webshop en het opzetten van acties en promo’s. Je genereert traffic via sociale media en door het schrijven van nieuwsbrieven, persberichten, advertenties, enz… Daarnaast weet je ook operationeel prioriteiten te stellen en help je mee waar nodig; sporadisch in de Fabriekswinkel, de logistieke afwikkeling van bestellingen, winkelinrichting, orderadministratie, facturatie, voorraadbeheer.

 

Profiel: Je bent een hands-on iemand met een vlotte pen en een digitaal denkpatroon. Wellicht heb je een Bachelor-diploma in de richting communicatie of marketing. Maar nog veel belangrijker dan je diploma is je gedrevenheid en enthousiasme om samen iets uit te bouwen. Ervaring in sales en marketing off- en online, is uiteraard een sterke troef. Kennis van vreemde talen zal op middellange termijn van pas komen als we ons consumentenplatform verder uitbreiden binnen Europa.

 

Aanbod: Je komt terecht in een vlakke structuur met korte communicatielijnen en onmiddellijke toegang tot alle collega’s en hulpmiddelen. De spirit is die van een start-up binnen een zelfsturend team, waarin je geniet van een grote autonomie en veel afwisseling. Je mag hierin rekenen op een professionele aansturing en een grondige interne opleiding. Het salaris wordt bepaald in functie van je ervaring en competenties, aangevuld met extralegale voordelen.

 

Interesse? Reageer snel. Richt je cv naar christian.marginet@lovehomefabrics.com.