Scheerder

Love Home Fabrics is de umbrella brand voor een wereldwijde groep van bedrijven (Ter Molst International, Pieters Textiel, Symphony Mills, Global Textile Alliance, Monks International, Artilat, Clarysse…) in interieurtextiel met vestigingen in België, de Verenigde Staten, India en China. Misschien liggen onze stoffen op jouw matras of zetel, zit het handschrift van onze designers in jouw gordijnen of geniet je iedere morgen van de zachtheid van onze badstoffen. Wij ontwikkelen en produceren textiel voor fabrikanten, groothandels, retailers, modehuizen en bekende sportmerken. Voor Ter Molst (Oostrozebeke) zijn we op zoek naar een scheerder.

Scheerder (m/v) – nacht (opleiding in 2 ploegen)

Taken: verantwoordelijk voor het scheren van kettingbomen. Rekken bobijnen controleren, riet stekken en garens doortrekken. Instellen van de nodige parameters zoals het aantal draden en de breedte van de boom. Controle van de spanning afh van de garens. Starten en opvolgen van het scheerproces. Zoveel mogelijk stilstanden vermijden of verhelpen waar nodig.

Profiel: bij voorkeur iemand met ervaring in het scheren van bomen of als bobijnopzetter in een scheerderij. Kennis weversknoop. Nauwkeurig en fijn werken is een absolute must. Inzicht en overzicht kunnen bewaren over het scheerproces. Geen kleurenblindheid.

Interesse?
Neem contact op met Haicha Corneillie:
056/67 16 11 – 0499/333196
haicha.corneillie@lovehomefabrics.com.